انتصاب سرپرستان معاونت‌های دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ایلام طی احکام جداگانه‌ای، سرپرستان معاونت‌های آموزش و تحصیلات تکمیلی، پژوهش و فناوری، پشتیبانی و منابع انسانی، فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر کریم کوخایی زاده عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به سمت سرپرست معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر محمد مهدی احمدی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به سمت سرپرست معاونت پژوهش و فناوری، دکتر لطفی شیری به سمت سرپرست معاونت پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر صید مهدی ویسه عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به سمت سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی و دکتر علی نقی شکری به سمت سرپرست معاونت دانشجویی منصوب شدند.

دکتر کریم کوخایی زاده

دکتر محمد مهدی احمدی

دکتر لطفی شیری

دکتر صید مهدی ویسه

دکتر علی نقی شکری

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.