انتصاب سرپرستان معاونت‌های دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ايلام طي احکام جداگانه‌اي، سرپرستان معاونت‌هاي آموزش و تحصيلات تکميلي، پژوهش و فناوري، پشتيباني و منابع انساني، فرهنگي و اجتماعي و دانشجويي را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر کريم کوخايي زاده عضو هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي به سمت سرپرست معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر محمد مهدي احمدي عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به سمت سرپرست معاونت پژوهش و فناوري، دکتر لطفي شيري به سمت سرپرست معاونت پشتيباني و منابع انساني، دکتر صيد مهدي ويسه عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به سمت سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي و دکتر علي نقي شکري به سمت سرپرست معاونت دانشجويي منصوب شدند.

دکتر کريم کوخايي زاده

دکتر محمد مهدي احمدي

دکتر لطفي شيري

دکتر صيد مهدي ويسه

دکتر علي نقي شکري

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي اين عزيزان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.