شش تن از اعضای دانشگاه ایلام در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان قرار گرفتند

چهار تن از اعضای هیأت علمی و دو تن از مدرسان دانشگاه ایلام در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان، در سال 2021 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دو درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند، که شش عضو دانشگاه ایلام، شامل آقایان دکتر محمود روشنی استاد تمام، دکتر علی دانشفر استاد تمام، دکتر محسن نیکورزم استاد تمام و دکتر  لطفی شیری استادیار گروه آموزشی شیمی به همراه آقایان دکتر هادی حسینی و دکتر بهمن طهماسبی مدرسان دانشکده علوم پایه در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا در سال 2021 قرار گرفتند.

دکتر محمود روشنی

دکتر علی دانشفر

دکتر محسن نیکورزم

دکتر  لطفی شیری