شش تن از اعضای دانشگاه ایلام در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان قرار گرفتند

چهار تن از اعضاي هيأت علمي و دو تن از مدرسان دانشگاه ايلام در فهرست دانشمندان برتر دو درصد جهان، در سال 2021 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومي، بر اساس پژوهشي که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روي داده‌هاي اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پر استناد در تمامي رشته‌ها و نيز دو درصد برتر حوزه‌هاي علمي شناسايي و معرفي شدند، که شش عضو دانشگاه ايلام، شامل آقايان دکتر محمود روشني استاد تمام، دکتر علي دانشفر استاد تمام، دکتر محسن نيکورزم استاد تمام و دکتر  لطفي شيري استاديار گروه آموزشي شيمي به همراه آقايان دکتر هادي حسيني و دکتر بهمن طهماسبي مدرسان دانشکده علوم پايه در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنيا در سال 2021 قرار گرفتند.

دکتر محمود روشني

دکتر علي دانشفر

دکتر محسن نيکورزم

دکتر  لطفي شيري