انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ایلام طی احکام جداگانه‌ای، سرپرستان مدیریت دفتر نظارت و ارزیابی و مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، مشاور رئیس در حوزه بانوان و مدیران گروه‌های آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی و فلسفه و کلام اسلامی  را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی‌محمدی سرپرست دانشگاه ایلام، دکتر محمد سلاورزی‌زاده عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به سمت «سرپرست مدیریت دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه»، دکتر همایون شاوردی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به سمت «سرپرست امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه»، خانم دکتر یسرا شادمان عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به سمت «مشاور رئیس در حوزه بانوان»، دکتر عبدالجبار زرگوش نسب به سمت «مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی» و خانم دکتر سمیه منفرد به سمت «مدیرگروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی» منصوب شدند.

دکتر محمد سلاورزی‌زاده

دکتر همایون شاوردی

خانم دکتر یسرا شادمان

دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

خانم دکتر سمیه منفرد

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای این عزیزان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.