انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ايلام طي احکام جداگانه‌اي، سرپرستان مديريت دفتر نظارت و ارزيابي و مديريت امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني دانشگاه، مشاور رئيس در حوزه بانوان و مديران گروه‌هاي آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي و فلسفه و کلام اسلامي  را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر محمد سلاورزي‌زاده عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به سمت «سرپرست مديريت دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه»، دکتر همايون شاوردي عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به سمت «سرپرست امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني دانشگاه»، خانم دکتر يسرا شادمان عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به سمت «مشاور رئيس در حوزه بانوان»، دکتر عبدالجبار زرگوش نسب به سمت «مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي» و خانم دکتر سميه منفرد به سمت «مديرگروه آموزشي فلسفه و کلام اسلامي» منصوب شدند.

دکتر محمد سلاورزي‌زاده

دکتر همايون شاوردي

خانم دکتر يسرا شادمان

دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

خانم دکتر سميه منفرد

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي اين عزيزان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.