نمایشگاه حجاب و عفاف در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه‌ریزی پایگاه مقاومت اداری کارکنان و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی، نمایشگاه حجاب و عفاف در محل نگارخانه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی‌راد، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر سراج رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، حجت‌الاسلام یعقوبی معاون نهاد نمایندگی، سرهنگ حسن زاده فرمانده پایگاه مقاومت شهید سلیمی استانداری و دکتر عباسی فرمانده پایگاه مقاومت کارکنان دانشگاه، نمایشگاه حجاب و عفاف صبح امروز در محل نگارخانه دانشگاه افتتاح گردید.

بنا به این گزارش: در این نمایشگاه روند حجاب در نقاط مختلف جهان از عهد باستان تا دوران معاصر در قالب پوستر به نمایش درآمد، که مورد استقبال خوب اساتید و کارکنان قرار گرفت. همچنین کتابهایی با موضوع حجاب نیز در نمایشگاه عرضه گردید.