نمایشگاه حجاب و عفاف در دانشگاه ایلام برگزار گردید

با هماهنگي و برنامه‌ريزي پايگاه مقاومت اداري کارکنان و همکاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و معاونت فرهنگي و اجتماعي، نمايشگاه حجاب و عفاف در محل نگارخانه دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي‌راد، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، دکتر سراج رئيس دانشکده الهيات و معارف اسلامي، حجت‌الاسلام يعقوبي معاون نهاد نمايندگي، سرهنگ حسن زاده فرمانده پايگاه مقاومت شهيد سليمي استانداري و دکتر عباسي فرمانده پايگاه مقاومت کارکنان دانشگاه، نمايشگاه حجاب و عفاف صبح امروز در محل نگارخانه دانشگاه افتتاح گرديد.

بنا به اين گزارش: در اين نمايشگاه روند حجاب در نقاط مختلف جهان از عهد باستان تا دوران معاصر در قالب پوستر به نمايش درآمد، که مورد استقبال خوب اساتيد و کارکنان قرار گرفت. همچنين کتابهايي با موضوع حجاب نيز در نمايشگاه عرضه گرديد.