فاز نخست پردیس ورزشی دانشگاه ایلام کلنگ زنی شد

در آیینی با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان کشور و  دکتر نوذری استاندار ایلام  فاز نخست پردیس ورزشی دانشگاه ایلام کلنگ زنی شد.

به گزارش روابط عمومی، در آئینی با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان دانشجویان کشور، دکتر نوذری استاندار ایلام، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، دکتر علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت عتف، دکتر ملابهرامی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر صیدی معاون دانشجویی، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه، فاز نخست پردیس ورزشی دانشگاه ایلام کلنگ زنی شد.

دکتر علی‌اکبری رییس دانشگاه ایلام در این آیین گفت: زیرساخت های ورزشی بسیار خوبی در دانشگاه ایلام وجود دارد که به منظور ساماندهی فضاها ایجاد پردیس  ورزشی در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر علی‌اکبری افزود: این پردیس در زمینی به مساحت 93 هزار متر مربع و شامل: ساماندهی فضای موجود، استخر سرپوشیده، زمین چمن طبیعی، سکوی تماشاچیان، زمین چمن مصنوعی و همچنین احداث اماکن ورزشی جدید شامل سالن چند منظوره، محوطه سازی، پارکینگ، پیست دوچرخه سواری، زمین والیبال و زمین تنیس است.

رییس دانشگاه یادآور شد: بخشی از عملیات عمرانی شروع شده و امیدواریم با تأمین اعتبارات پیش بینی شده در مدت زمان تعیین شده به بهره‌برداری برسد.