فاز نخست پردیس ورزشی دانشگاه ایلام کلنگ زنی شد

فاز نخست پرديس ورزشي دانشگاه ايلام کلنگ زني شد

در آييني با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رييس سازمان امور دانشجويان کشور و  دکتر نوذري استاندار ايلام  فاز نخست پرديس ورزشي دانشگاه ايلام کلنگ زني شد.

به گزارش روابط عمومي، در آئيني با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان دانشجويان کشور، دکتر نوذري استاندار ايلام، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر عليزاده مديرکل تربيت بدني وزارت عتف، دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر صيدي معاون دانشجويي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي و جمعي از مديران دانشگاه، فاز نخست پرديس ورزشي دانشگاه ايلام کلنگ زني شد.

دکتر علي‌اکبري رييس دانشگاه ايلام در اين آيين گفت: زيرساخت هاي ورزشي بسيار خوبي در دانشگاه ايلام وجود دارد که به منظور ساماندهي فضاها ايجاد پرديس  ورزشي در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر علي‌اکبري افزود: اين پرديس در زميني به مساحت 93 هزار متر مربع و شامل: ساماندهي فضاي موجود، استخر سرپوشيده، زمين چمن طبيعي، سکوي تماشاچيان، زمين چمن مصنوعي و همچنين احداث اماکن ورزشي جديد شامل سالن چند منظوره، محوطه سازي، پارکينگ، پيست دوچرخه سواري، زمين واليبال و زمين تنيس است.

رييس دانشگاه يادآور شد: بخشي از عمليات عمراني شروع شده و اميدواريم با تأمين اعتبارات پيش بيني شده در مدت زمان تعيين شده به بهره‌برداري برسد.