تقدیر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف از دو تن از کارشناسان دانشگاه ایلام

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف با اهداء لوح‌های جداگانه‌ای از  آقایان حمزه زنگنه و یوسف زینی‌‌وند کارشناسان مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر غلامعلی منتظر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهداء لوح‌های جداگانه‌ای از آقایان حمزه زنگنه و یوسف زینی‌‌وند کارشناسان مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ایلام به جهت فعالیت و تلاش برای تحقق وظایف هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان ایلام در سال 1399 تقدیر بعمل آورد.

حمزه زنگنه

یوسف زینی‌‌وند

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای آقایان زنگنه و زینی‌وند آرزوی توفیق بیشتر در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه را دارد.