تقدیر رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف از دو تن از کارشناسان دانشگاه ایلام

رئيس مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزارت عتف با اهداء لوح‌هاي جداگانه‌اي از  آقايان حمزه زنگنه و يوسف زيني‌‌وند کارشناسان مديريت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر غلامعلي منتظر رئيس مرکز نظارت، ارزيابي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اهداء لوح‌هاي جداگانه‌اي از آقايان حمزه زنگنه و يوسف زيني‌‌وند کارشناسان مديريت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ايلام به جهت فعاليت و تلاش براي تحقق وظايف هيئت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت استان ايلام در سال 1399 تقدير بعمل آورد.

حمزه زنگنه

يوسف زيني‌‌وند

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي آقايان زنگنه و زيني‌وند آرزوي توفيق بيشتر در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه را دارد.