تقدیر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف از آقای جهانبخش خورانی مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف  با اهداء لوحی از آقای جهانبخش خورانی حیدری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و دبیر مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور تقدیر بعمل آورد.

به گزار ش روابط عمومی، دکتر  محمد تقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهداء لوحی از آقای جهانبخش خورانی حیدری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام و دبیر مدیران منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، به جهت حضور فعال و مؤثر در عرصه فعالیت‌های «شورای سیاست‌گذاری مناطق 10 گانه مدیران منابع انسانی و پشتیبانی» وزارت عتف تقدیر بعمل آورد.