تقدیر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف از آقای جهانبخش خورانی مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ایلام

معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت عتف  با اهداء لوحي از آقاي جهانبخش خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام و دبير مديران منابع انساني و پشتيباني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور تقدير بعمل آورد.

به گزار ش روابط عمومي، دکتر  محمد تقي نظرپور معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اهداء لوحي از آقاي جهانبخش خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام و دبير مديران منابع انساني و پشتيباني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور، به جهت حضور فعال و مؤثر در عرصه فعاليت‌هاي «شوراي سياست‌گذاري مناطق 10 گانه مديران منابع انساني و پشتيباني» وزارت عتف تقدير بعمل آورد.