مشارکت دانشیار دانشگاه ایلام در تألیف کتاب هفت جلدی انتشارات اشپرینگر

با دعوت انتشارات معتبر اشپرینگر (Springer)، دکتر محمد جواد زارع دانشیار دانشگاه ایلام در تألیف کتاب هفت جلدی "میکروارگانیسم‌های حل کننده فسفات"، مشارکت نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد جواد زارع دانشیار دانشکده کشاورزی و عضو هیأت علمی گروه زراعت در تألیف کتاب هفت جلدی "میکروارگانیسم‌های حل کننده فسفات" که توسط انتشارات اشپرینگر (Springer) منتشر شد، با تدوین یک فصل از هر جلد مشارکت نمود.
بنا به این گزارش: دکتر زارع در سال‌های گذشته نیز  به دعوت از مولفین کتاب در زمینه گیاه - میکروارگانیسم  در این انتشاراتی مشارکت داشته است.

این گزارش می‌افزاید: انتشارات اشپرینگر، یک انتشاراتی معتبر جهانی است که دارای بیش از 3000 ژورنال اشپرینگر و بیش از 7 میلیون مقاله علمی به آدرس: www.springerpub.com  می‌باشد.

یادآور می‌شود: دکتر زارع همچنین دارای سه عنوان کتاب تالیفی به زبان فارسی با عنوان‌هایی شامل: «بوم شناسی ریز و سفر»، «کاربرد قارچ‌ها و باکتری‌های درون زیست در کشاورزی پایدار مناطق شور خشک و نیمه خشک» و «کاربرد قارچ‌های میکوزیرا در کشاورزی پایدار و خاک‌های شور و خشک» است.