مشارکت دانشیار دانشگاه ایلام در تألیف کتاب هفت جلدی انتشارات اشپرینگر

با دعوت انتشارات معتبر اشپرينگر (Springer)، دکتر محمد جواد زارع دانشيار دانشگاه ايلام در تأليف کتاب هفت جلدي "ميکروارگانيسم‌هاي حل کننده فسفات"، مشارکت نمود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد جواد زارع دانشيار دانشکده کشاورزي و عضو هيأت علمي گروه زراعت در تأليف کتاب هفت جلدي "ميکروارگانيسم‌هاي حل کننده فسفات" که توسط انتشارات اشپرينگر (Springer) منتشر شد، با تدوين يک فصل از هر جلد مشارکت نمود.
بنا به اين گزارش: دکتر زارع در سال‌هاي گذشته نيز  به دعوت از مولفين کتاب در زمينه گياه - ميکروارگانيسم  در اين انتشاراتي مشارکت داشته است.

اين گزارش مي‌افزايد: انتشارات اشپرينگر، يک انتشاراتي معتبر جهاني است که داراي بيش از 3000 ژورنال اشپرينگر و بيش از 7 ميليون مقاله علمي به آدرس: www.springerpub.com  مي‌باشد.

يادآور مي‌شود: دکتر زارع همچنين داراي سه عنوان کتاب تاليفي به زبان فارسي با عنوان‌هايي شامل: «بوم شناسي ريز و سفر»، «کاربرد قارچ‌ها و باکتري‌هاي درون زيست در کشاورزي پايدار مناطق شور خشک و نيمه خشک» و «کاربرد قارچ‌هاي ميکوزيرا در کشاورزي پايدار و خاک‌هاي شور و خشک» است.