درخشش کانون همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام در پنجمین همایش ملی یاریگران زندگی و کسب رتبه برتر کشوری

در پنجمین همایش ملی کانون‌های همیاران سلامت روان (یاریگران زندگی) دانشگاه‌ها، کانون همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام رتبه برتر کشوری را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در پنجمین همایش ملی کانون‌های همیاران سلامت روان (یاریگران زندگی) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، که روز سه‌شنبه مورخ 6 / 11 / 1399 به صورت مجازی برگزار گردید، کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام حائز رتبه برتر کشوری گردید.

بنا به این گزارش: آقایان پوریا سقایی دریکوند و مهدی عاروان و خانم‌ها سارا سعادتی، سعیده صفری نصر، فاطمه قبادی، کوثر ویسی  و یسری شرفپور اعضای کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام می‌باشند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام این دستاورد ارزشمند را به خانواده‌ی بزرگ دانشگاه و بخصوص جناب آقای دکتر علی‌اکبری ریاست دانشگاه، دکتر صیدی معاون دانشجویی، خانم عطابیگی مدیر مرکز بهداشت، درمان و مشاوره و اعضای پرتلاش کانون دانشجویی همیاران سلامت روان دانشگاه صمیمانه تبریک و شادباش عرض می‌نماید.

درخشش کانون همياران سلامت روان دانشگاه ايلام در پنجمين همايش ملي ياريگران زندگي و کسب رتبه برتر کشوري