درخشش کانون همیاران سلامت روان دانشگاه ایلام در پنجمین همایش ملی یاریگران زندگی و کسب رتبه برتر کشوری

درخشش کانون همياران سلامت روان دانشگاه ايلام در پنجمين همايش ملي ياريگران زندگي و کسب رتبه برتر کشوري

در پنجمين همايش ملي کانون‌هاي همياران سلامت روان (ياريگران زندگي) دانشگاه‌ها، کانون همياران سلامت روان دانشگاه ايلام رتبه برتر کشوري را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در پنجمين همايش ملي کانون‌هاي همياران سلامت روان (ياريگران زندگي) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور، که روز سه‌شنبه مورخ 6 / 11 / 1399 به صورت مجازي برگزار گرديد، کانون دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ايلام حائز رتبه برتر کشوري گرديد.

بنا به اين گزارش: آقايان پوريا سقايي دريکوند و مهدي عاروان و خانم‌ها سارا سعادتي، سعيده صفري نصر، فاطمه قبادي، کوثر ويسي  و يسري شرفپور اعضاي کانون دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه ايلام مي‌باشند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام اين دستاورد ارزشمند را به خانواده‌ي بزرگ دانشگاه و بخصوص جناب آقاي دکتر علي‌اکبري رياست دانشگاه، دکتر صيدي معاون دانشجويي، خانم عطابيگي مدير مرکز بهداشت، درمان و مشاوره و اعضاي پرتلاش کانون دانشجويي همياران سلامت روان دانشگاه صميمانه تبريک و شادباش عرض مي‌نمايد.