انتخاب دکتر فرهاد رستمی مدرس دانشگاه ایلام بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتی کشور

دکتر فرهاد رستمی مدرس دانشگاه ایلام و از مرغداران شهرستان چرداول به عنوان مرغدار نمونه واحد گوشتی کشور معرفی شد و از طرف دکتر روحانی رئیس جمهور مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر فرهاد رستمی متولد سال 1357 که مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه ایلام گذرانده و هم‌اکنون به صورت حق‌التدریس با دانشکده کشاورزی همکاری دارد، دارای دو واحد مرغداری با ظرفیت 50 هزار قطعه در روستای «جوب شیرعلی» شهرستان چرداول می‌باشد، که در ماه جاری و در سی و پنجمین دوره شناسایی، انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی (سال 1399) از طرف وزارت جهاد کشاورزی بعنوان برگزیده ملی در رشته مرغدار نمونه واحد گوشتی؛ معرفی شد و از طرف دکتر روحانی رئیس جمهور و دکتر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی مورد تقدیر قرار گرفت.

بنا به این گزارش: توجه به مسایل علمی و فنی، ضریب تولید بالا، رعایت اصول بهداشتی، کاهش ضریب تبدیل، کاهش پِرت منابع، آموزش مناسب نیروی انسانی، همکاری در زمینه تحقیقات دانشگاهی و استفاده از تجهیزات پیشرفته از جمله دلایل انتخاب دکتر رستمی بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتی در سطح کشور بوده است.

شایان ذکر است دکتر رستمی در سال 1391 نیز عنون مدیر نمونه واحد دامی کشور را کسب کرده است.

انتخاب دکتر فرهاد رستمي مدرس دانشگاه ايلام بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتي کشور انتخاب دکتر فرهاد رستمي مدرس دانشگاه ايلام بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتي کشور