انتخاب دکتر فرهاد رستمی مدرس دانشگاه ایلام بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتی کشور

دکتر فرهاد رستمي مدرس دانشگاه ايلام و از مرغداران شهرستان چرداول به عنوان مرغدار نمونه واحد گوشتي کشور معرفي شد و از طرف دکتر روحاني رئيس جمهور مورد تقدير قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر فرهاد رستمي متولد سال 1357 که مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري را در دانشگاه ايلام گذرانده و هم‌اکنون به صورت حق‌التدريس با دانشکده کشاورزي همکاري دارد، داراي دو واحد مرغداري با ظرفيت 50 هزار قطعه در روستاي «جوب شيرعلي» شهرستان چرداول مي‌باشد، که در ماه جاري و در سي و پنجمين دوره شناسايي، انتخاب و معرفي برگزيدگان بخش کشاورزي (سال 1399) از طرف وزارت جهاد کشاورزي بعنوان برگزيده ملي در رشته مرغدار نمونه واحد گوشتي؛ معرفي شد و از طرف دکتر روحاني رئيس جمهور و دکتر خاوازي وزير جهاد کشاورزي مورد تقدير قرار گرفت.

بنا به اين گزارش: توجه به مسايل علمي و فني، ضريب توليد بالا، رعايت اصول بهداشتي، کاهش ضريب تبديل، کاهش پِرت منابع، آموزش مناسب نيروي انساني، همکاري در زمينه تحقيقات دانشگاهي و استفاده از تجهيزات پيشرفته از جمله دلايل انتخاب دکتر رستمي بعنوان مرغدار نمونه واحد گوشتي در سطح کشور بوده است.

شايان ذکر است دکتر رستمي در سال 1391 نيز عنون مدير نمونه واحد دامي کشور را کسب کرده است.