کارگاه آموزشی مدیریت بحران ویژه کارکنان دانشگاه برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه‌ریزی دفتر برنامه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه؛ کارگاه آموزشی مدیریت بحران ویژه کارکنان دانشگاه بصورت برخط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، با هدف دانش افزایی کارکنان در مواقع بروز بحران، کارگاه آموزشی مدیریت بحران به میزان هشت ساعت با تدریس دکتر سلاورزی مدیر برنامه، تحول اداری و بهره‌وری دانشگاه برگزار گردید.

دکتر سلاورزی در این کارگاه ابتدا شرایط وقوع بحران در سطح جهان و ایران و نحوه مقابله با بحران‌ها و بلایای طبیعی را تشریح کرد و بر آموزش شهروندان به عنوان یک راه حل اساسی در جهت کاهش خسارت‌های مالی و تلفات انسانی در مواقع بروز بحران‌ها تأکید نمود.

در ادامه مجموعه اقداماتی که باید در مراحل پیش‌بینی، پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی در مواجهه با بحران انجام شود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کارگاه آموزشي مديريت بحران ويژه کارکنان دانشگاه برگزار گرديد