کارگاه آموزشی مدیریت بحران ویژه کارکنان دانشگاه برگزار گردید

کارگاه آموزشي مديريت بحران ويژه کارکنان دانشگاه برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه‌ريزي دفتر برنامه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه؛ کارگاه آموزشي مديريت بحران ويژه کارکنان دانشگاه بصورت برخط برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با هدف دانش افزايي کارکنان در مواقع بروز بحران، کارگاه آموزشي مديريت بحران به ميزان هشت ساعت با تدريس دکتر سلاورزي مدير برنامه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه برگزار گرديد.

دکتر سلاورزي در اين کارگاه ابتدا شرايط وقوع بحران در سطح جهان و ايران و نحوه مقابله با بحران‌ها و بلاياي طبيعي را تشريح کرد و بر آموزش شهروندان به عنوان يک راه حل اساسي در جهت کاهش خسارت‌هاي مالي و تلفات انساني در مواقع بروز بحران‌ها تأکيد نمود.

در ادامه مجموعه اقداماتي که بايد در مراحل پيش‌بيني، پيشگيري، آمادگي، مقابله، بازسازي و بازتواني در مواجهه با بحران انجام شود مورد بحث و بررسي قرار گرفت.