En Ar

آيين تجليل از بازنسشتگي همکار گرانقدر جناب آقاي هيبت اله ملکي

مراسم بازنشستگي و تقدير از خدمات آقاي هيبت اله ملکي مدير امور عمومي دانشکده پيرادامپزشکي در روز چهارشنبه مورخ 1402/12/02 با حضور رياست محترم دانشکده، اساتيد و همکاران محترم ايشان در سالن فارابي دانشکده برگزار گرديد

در اين مراسم دکتر مهدي رشنوادي رياست محترم دانشکده ضمن خوش آمدگويي به حاضرين و تشکر از زحمات و تلاش هاي صادقانه ايشان  فرمودند، که هيچ افتخاري بالاتر از اين نيست که فردي با کارنامه درخشان و عملکرد مناسب بازنشسته شود و افتخار بازنشستگي ايشان مديون روزهايي است که خدمات سازنده داشته و با عزت و احترام به مرحله بازنشستگي رسيده اند. ايشان افزودند يکي از نقص هاي موجود که بخصوص در زمان بازنسشتگي بيشتر احساس مي شود عدم مستند سازي اقدامات و خدماتي است که يک همکار در طول خدمت خود در دانشگاه انجام ميدهد که اميدواريم با مديريت خود همکاران در هر دانشکده اين مشکل در آينده براي ساير همکاران مرتفع گردد. در ادامه ضمن معرفي آقاي گراوندي به عنوان مدير امور عمومي دانشکده اظهار اميدواري نمودند که با توجه به سابقه طولاني مديريتي ايشان در بخش هاي مختلف دانشگاه در اين مرحله نيز موفق و سربلند باشند.

همچنين در اين آيين، جمعي از اساتيد دانشکده از جمله آقايان: دکتر نعمتي، دکتر پوراحمد، دکتر چراغي ، دکتر بابا احمدي و دکتر حسيني به ذکر خاطراتي از دوران همکاري با آقاي ملکي پرداختند و از زحمات ايشان در طول دوران خدمت در دانشکده قدرداني نموده و ايشان را الگوي مناسب براي افرادي که قصد خدمت به جامعه دارند، دانستند.در پايان مراسم لوح تقدير و هديه اي به رسم يادبود به ايشان اهداء گرديد.