En Ar

يا مدبر الليل و النهار
 يا محول الحول و الاحوال
 حول حالنا الي احسن الحال

عيد سعيد نوروز و آغاز سال نو را به همه همکاران گرامي و دانشجويان عزيز تبريک و تهنيت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال 1403، سالي سرشار از سلامتي، شادماني و موفقيت براي همگان باشد.
بر خود لازم مي دانم از زحمات ارزشمند همکاران ارجمندم در سال گذشته قدرداني نموده و از خداوند متعال، سالي سرشار از بهروزي و موفقّيت و ايّامي نيک و پربار را براي آنان و خانواده معّززشان در سال جديد، در ظل توجهات امام عصر (عج) مسئلت نمايم. اميدوارم سال جديد، با انسجام کاري بيشتر و همدلي و همفکري و هم افزائي، سالي پربرکت براي کشور عزيزمان ايران و سرشار از موفقيت براي شما عزيزان باشد.
سال جديد را با اميدواري به ذات حضرت حق آغاز مي کنيم و از او مي خواهيم که بهترين ها را نصيب ملت بزرگ ايران نمايد.

دکتر علي نقي شکري

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام