En Ar

در ادامه درخشش دانشجويان ورزشکار دانشگاه ايلام، تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام با اقتدار  قهرمان مسابقات فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، خانم‌ها «پرديس شيرخاني»، «نازنين گوهري»، «کيميا پناهي»، «پرديس جاسمي»، «کيميا احمديان»، «کوثر نوري»، «سارينا زيني‌وند»، «کوثر ولدبيگي»، «ساجده آلبوغبيش»، «ستاره فيلي»، «کوثر مرادنيا» و «کيانا ميري» اعضاي تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند.

خانم «ايناس آراسته نژاد» و خانم «فاطمه مهدوي» به ترتيب مربي و سرپرستي تيم را بر عهده داشتند.

اين دوره از مسابقات روزهاي شنبه، يک‌شنبه و دوشنبه 19، 20 و 21 اسفند ماه 1402 به ميزباني دانشگاه لرستان برگزار شد.

• قهرماني تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در مسابقات دانشجويان دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور