En Ar

معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف فردا مهمان دانشگاه ايلام است

آيين رسمي آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان ايلام، صبح روز چهارشنبه با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف در دانشگاه ايلام برگزار مي ‎گردد.

به گزارش روابط عمومي، اين مراسم صبح روز چهارشنبه سوم مهرماه با حضور دکتر مجتبي صديقي معاون محترم وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف، آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، مقامات استاني، روساي دانشگاه ‎ها و موسسات آموزش عالي استان، اساتيد، دانشجويان و خانواده‎ هاي آنان در محل سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام برگزار مي‎گردد.

بنا به اين گزارش، در اين مراسم ابتدا دکتر علي‎اکبري رئيس دانشگاه ايلام گزارشي را در زمينه وضعيت دانشگاه‎ها و موسسات آموزش عالي استان و دانشگاه ايلام ارائه خواهد داد و سپس دکتر صديقي معاون وزير علوم و آقاي سليماني استاندار ايلام به ايراد سخنراني خواهند پرداخت.

اين گزارش، مي‎افزايد: قبل از برگزاري مراسم آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه‎ها و موسسات آموزش عالي استان، آيين گراميداشت هفته دفاع مقدس و عطر افشاني مزار شهداي دانشگاه ايلام با حضور رؤساي دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالي استان در جنب مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

همچنين بازديد از طرح‎ هاي عمراني دانشگاه و نشست با هيات رئيسه دانشگاه ايلام از جمله برنامه‎ هاي کاري معاون  وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف خواهد بود.