برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس

دکتر علی اکبری تأکید کرد: پیروزی ملت ایران در دوران دفاع مقدس، با حضور جمعی، از خودگذشتگی، همدلی و ایثار همه مردم ایران و به خصوص رزمندگان به دست آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تقدیر از اساتید و کارکنان ایثارگر (رزمندگان وجانبازان ) دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، معاونین و جمعی از رزمندگان وجانبازان هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، با تسلیت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین علیهم السلام و یاران وفادارش و با ابراز خرسندی به خاطر حضور در جمع اساتید و کارکنان ایثارگر دانشگاه، بیان داشت: ما در اینجا جمع شده ایم، تا گرامی بداریم وطن پرستی و ظرفیت جمعی یک ملت را در دفاع از آرمان ها و مرزهایش، در روزی که لازم بود بدون اتکاء به دیگران بجنگد و به پیروزی برسد.

رئیس دانشگاه، در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه آقای مصطفی منصوری از کارکنان شریف و با سابقه دانشگاه؛ بعنوان مدافع حرم در سوریه حضور یافته است، گفت: امروز که مردم و دولت سوریه از ما تقاضای کمک کرده اند، آقای مصطفی منصوری از کارکنان شریف دانشگاه، بعنوان مدافع حرم به همراه دیگران در سوریه حضور یافتند و نماینده ای شایسته برای ما بودند و  بسیار خرسندم که بعد از چندین ماه ایشان را سالم و تندرست در دانشگاه می بینم و  لازم می دانم از خانواده محترم ایشان به خاطر همراهی و پشتیبانی لازم در این راه تشکر کرده و برای آقای منصوری آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.

در ادامه مراسم آقای مصطفی منصوری کارمند دانشگاه، با ابراز خرسندی از اینکه مدتی را به عنوان مدافع حرم در سوریه حضور داشته است، از توجه و حمایت ویژه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، هیات رئیسه و مجموعه همکاران دانشگاهی تقدیر و تشکر کرد.

برگزاري مراسم هفته دفاع مقدس برگزاري مراسم هفته دفاع مقدس برگزاري مراسم هفته دفاع مقدس برگزاري مراسم هفته دفاع مقدس