En Ar

گراميداشت هفته دفاع مقدس باتجليل از رزمندگان و جانبازان هشت سال حماسه و ايثار

همزمان با هفته دفاع مقدس، مراسم گراميداشت هفته دفاع مقدس و عطر افشاني مزار شهداء با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت عتف در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم گراميداشت هفته دفاع مقدس و عطر افشاني مزار شهدا با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم و رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حجت الاسلام غياثي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر پرهيزکار ابيانه معاون پشتيباني و مديريت منابع انساني سازمان امور دانشجويان وزارت عتف، دکتر عليزاده مديرکل تربيت بدني وزارت علوم، روساي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان، معاونين دانشگاه، روساي دانشکدهها، مديران، اساتيد و جمعي از دانشجويان صبح امروز در مزار شهداي گمنام در جنب مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت الاسلام غياثي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با بيان اينکه شهدا براي حفظ حرمت و کرامت اين کشور خون خود را تقديم کردند، تأکيد کرد که براي پاسداشت خون شهيدان، بايد راه و روش آنان را براي نسل جديد و بخصوص دانشجويان بازگو نمائيم.

حجت الاسلام غياثي با تبريک آغاز سال تحصيلي جديد، ابراز اميدواري کرد به برکت خون شهيدان و با اهتمام مجموعه مديران آموزش عالي،  آرمانهاي انقلاب اسلامي در دانشگاهها محقق گردد.

در اين مراسم بصورت نمادين از چهار تن اساتيد و کارکنان ايثارگر هشت سال دفاع مقدس (رزمندگان و جانبازان) دانشگاه تقدير بعمل آمد و سپس حاضرين با نثار گل و قرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ شهيدان اداي احترام کردند.