انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایلام

تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در راستای استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی طرفین از جمله توانمند‌سازی دانشجویان و فراهم‌سازی بسترهای اشتغال مولد دانش‌آموختگان، به امضاء رسید.

در این نشست که  با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر مهدی‌زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر صیدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر یگانه، مدیر مرکز رشد و واحدهای فناور و دکتر نصری، مدیرکل اداره آموزش فنی و حرفه و معاونین ایشان برگزار گردید؛ دو طرف بر استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه همکاری‌های دو جانبه در راستای حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک و آموزش دانشجویان تاکید نمودند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاري با اداره کل آموزش فني و حرفه‌اي استان ايلام