En Ar

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در بين 10 آزمايشگاه برتر کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ دکتر مهديزاده معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه با بيان اينکه آزمايشگاه مرکزي دانشگاه به عنوان يکي از 10 آزمايشگاه برتر کشور معرفي گرديد؛ اظهار داشت:  131 آزمايشگاه از دانشگاه هاي مختلف کشور عضو شبکه آزمايشگاه هاي علمي ايران (شاعا) مي باشند؛ که در همايش مديران آزمايشگاه ها که در تاريخ96/1/30 در محل پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران برگزار شد، 10 آزمايشگاه برتر کشور معرفي شدند، که آزمايشگاه مرکزي دانشگاه توانست در بين آنان  قرار بگيرد.

دکتر مهديزاده افزود: اين موفقيت نتيجه حمايت ها و تشويق هاي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه­ و دکتر ملابهرامي معاون محترم پشتيباني و منابع انساني­ و حاصل زحمات جناب آقاي دکتر طاهر پور رياست سابق آزمايشگاه مرکزي، خانم سلطاني مدير فعلي آزمايشگاه و ساير اعضاي شوراي محترم آزمايشگاه مرکزي و بخصوص تلاش شبانه روزي کارشناسان و کارکنان اين آزمايشگاه است که توانسته ­اند زمينه ي تعامل بهتر دو قطب حوزه آزمايشگاهي؛ يعني ارائه کنندگان خدمات و تجهيزات آزمايشگاهي از يک سو و محققان­، پژوهشگران­،  صاحبان صنايع و دانشگاهيان سراسر استان رابعنوان مخاطب اين خدمات  به خوبي فراهم آورند..

درادامه خانم مهندس مهنازسلطاني،مسئول آزمايشگاه مرکزي دانشگاه به وضعيت تجهيزات آزمايشگاه مرکزي اشاره کرد و  بيان داشت: در کمتر از 2 سال با برنامه ريزي، رايزني و حمايت هاي انجام شده؛ آزمايشگاه مرکزي توانست­ استانداردهاي لازمه را کسب نمايد و به پيشرفته ترين تجهيزات روز دنيا مجهز شود که حاصل آن شکل گيري محيطي مناسب، ايمن و مجهز جهت ارائه خدمات با کيفيت و به موقع به متقاضيان مي­ باشد.

خانم مهندس سلطاني خاطر نشان کرد: سامانه آزمايشگاه مرکزي به آدرس: ilam.ac.ir/dep/clab   طراحي شده، که براي کليه ي کاربران قابل دسترسي است؛ که شرح تجهيزات موجود، خدمات قابل ارائه و ساير اطلاعات مربوطه در آن ارائه گرديده است.

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در بين 10 آزمايشگاه برتر کشور قرار گرفت