En Ar

موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه ايلام درششمين دوره مناظرات دانشجويي استان

ششمين دوره مسابقات استاني  مناظرات دانشجويي نشان خواجه نصيرالدين طوسي به همت جهاد دانشگاهي واحد ايلام، و با حضور 22 تيم  در دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در اين مناظرات که از تاريخ 11 ارديبهشت و به مدت يک هفته برگزار شد 6 تيم از دانشگاه ايلام حضور داشت،  که سه تيم( اخا، هانا، اعتدال)  به مرحله نيمه نهايي اين دوره راه يافتند.

تيم جنبش اخا با ترکيب "خانم رستمي، خانم منصوري و آقاي پيمان قصريبه" مقام دوم  و در رده بندي هم تيم هانا با ترکيب "اميد رستمي، خانم بسطامي و خانم کوثرسعادتي" مقام سوم و تيم اعتدال  با ترکيب "خانم نوري، خانم مختاري، آقاي فرجي و آقاي عزيزپور" مقام چهارم اين مسابقات را کسب کردند.

لازم به ذکر است سه تيم اول اين مسابقات به مرحله منطقه اي راه يافتند.

موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه ايلام  درششمين دوره مناظرات دانشجويي استان موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه ايلام  درششمين دوره مناظرات دانشجويي استان