En Ar

درخشش دانشجويان دانشگاه ايلام در ششمين جشنواره ملي کانون‌هاي فرهنگي دانشگاهي کشور

به گزارش روابط‌عمومي،  دونفرازدانشجويان کانون مهدويت و کانون نماز و مناسبت‌هاي دانشگاه در ششمين جشنواره ملي کانون‌هاي فرهنگي، هنري و ديني دانشگاه‌هاي سراسر کشور "رويش" که در دانشگاه اميرکبير برگزار شد، موفق به افتخار آفريني شدند.

بر اساس اين گزارش کانون مهدويت دانشگاه توانست در بين دانشگاه‌هاي کشور مقام سوم  و کانون نماز و مناسبت‌ها به عنوان شايسته تقدير در اين جشنواره معرفي شوند.

روابط عمومي دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت براي فعالين فرهنگي دانشگاه آرزوي موفقيت مي نمايد.