En Ar

جشن ازدواج دانشجويي در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم ازدواج دانشجويي با حضور دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ، دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه، حجت‌الاسلام مراد ويسي، کارشناس مسائل خانواده، دکتر ملکي، رئيس سازمان بسيج دانشجويي و حضور پرشور دانشجويان دانشگاه در سالن آيت‌الله حيدري برگزار شد.

زوج‌هاي دانشجوي بعداز قرائت قرآن کريم و پخش سرود جمهوري اسلامي در ميان تشويق حاضران وارد سالن شدند و دانشجويان به احترام اين عزيزان ايستاده از آنها استقبال کردند.

اين برنامه با همت بسيج دانشجويي برگزار شد و بخش‌هاي متنوعي چون اجراي مسابقه‌براي زوج‌ها، اهداء هديه به دانشجويان برتر مسابقات دانشجويي، سخنراني حجت‌الاسلام مراد ويسي، مولودي خواني و اهداء هديه به زوج‌هاي دانشجو از برنامه‌هاي اين جشن بود.