En Ar

نشست مديران هسته هاي گزينش دانشگاه هاي منطقه پنج کشور در دانشگاه برگزار شد

نشست مديران هسته هاي گزينش دانشگاه هاي منطقه پنج کشور با حضور رئيس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست مديران هسته هاي گزينش دانشگاه هاي منطقه پنج کشور، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و آقاي زارعي، مدير هسته گزينش دانشگاه، صبح روز چهارشنبه 97/4/20، در محل سالن جلسات معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزار شد.

در اين نشست، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، اظهار داشت:  نيروي انساني با­­ارزش ترين سرمايه يک کشور و يک سازمان است و  و لذا شما نبايد اجازه دهيد به سازمان  در اين زمينه خسارت وارد شود و در اين دو راهي سخت، بايد با اقتدار به کار خود ادامه دهيد و از سياست، نهادهاي قدرت و مديريت سازمان ها مستقل باشيد و  براي همين گزينش نيازمند وجود انسان هايي مستقل است.

رئيس دانشگاه، تاکيد کرد: صاحب منصبان گزينش در مقام قاضي قرار دارند و قضاوت يکي از شئون خداوند متعال است و  بايد باور داشت که شماها در جايگاهي بزرگ قرار داريد و بدين لحاظ از شما مي خواهم که تحت تأثير هيچ جريان و شخصي قرار نگيريد و فقط به دنبال حقيقت باشيد.

در اين نشست، آقاي زارعي، مدير هسته گزينش دانشگاه، با خيرمقدم به ميهمانان حاضر در جلسه، استفاده از تجربيات، ارائه راهکارهاي لازم و کسب ايده هاي جديد را از جمله فوايد اين نشست ها عنوان کرد و  تداوم اين نشست ها را در ارتقاء سطح فعاليت هسته هاي گزينش دانشگاهها موثر دانست.