En Ar

در ادامه موفقيت هاي ورزشي، تيم واليبال کارکنان و اساتيد دانشگاه مقام سوم مسابقات کارکنان ادارات و سازمان هاي استان را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در مسابقات واليبال ادارات و سازمان هاي استان (جام رمضان )، تيم کارکنان و اساتيد دانشگاه موفق به کسب عنوان سوم  اين مسابقات شد.

در سه سال اخير  براي ساماندهي ورزش کارکنان و اعضاي هيأت علمي و تشويق آنان به انجام ورزش، اغلب کميته هاي ورزشي از جمله کميته هاي کوهنوردي، فوتسال، واليبال و  شنا  فعال گرديده  و به خوبي در حال انجام فعاليت هستند.