En Ar

امروز همه آمده بودند

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، بهمن 94 شاهد حماسه‌اي ديگر از حضور و شور و شعور مردم ايلام بود

امروز همگام با ملت بزرگ ايران و مردم هميشه در صحنه ايلام هيئت رئيسه دانشگاه ايلام، اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان اين مرکز آموزش عالي در راهپيمايي باشکوه 22 بهمن شرکت کردند.

گرماي حضور سبز مردم امروز بر سرماي بهمن چيره گشت و در برابر زلال چشمه خروشان ملت رنگ باخت و اين صداي جمعيت توفنده ملت بود که بار ديگر خاطره شعار استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي را در يادها زنده کرد.
امروز،  روز زن، مرد و کوچک و بزرگ بود که مثال سيل در خيابان ها به جوش و خروش درآمدند و يکپارچه ياد انقلاب بهمن 57 را گرامي داشتند
امروز همبستگي و وحدت ملي ديگر بار به نمايش درآمد تک تک مردم پير جوان بسان زلال قطره به راه افتادند و جزيي از اقيانوس انقلاب شدند .
آري امروز همه ايران يک رنگ و يک شکل بود، همه آمده بودند تا به جهانيان بفمانند که آرمان انقلاب را فراموش نخواهند کرد و بر عهد خود پاي بندند.

امروز همه آمده بودند

امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند امروز همه آمده بودند