En Ar

انتخاب مجدد دکتر سلاورزي مدير برنامه و بودجه دانشگاه ايلام بعنوان دبير برنامه و بودجه دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور

دکتر محمد سلاورزي مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه ايلام با اکثريت آرا براي يک دوره دو ساله ديگر بعنوان دبير برنامه، بودجه و تشکيلات دانشگاه‌هاي منطقه پنج  کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي، نشست مجازي مديران برنامه و بودجه منطقه پنج با  حضور مديران برنامه و بودجه دانشگاههاي کردستان، آيت الله بروجردي (ره) بروجرد، دانشگاه ايلام، رازي کرمانشاه، صنعتي کرمانشاه و دانشگاه لرستان روز چهارشنبه 1399/11/08 به ميزباني دانشگاه ايلام با هدف برگزاري انتخابات براي انتخاب دبير منطقه بصورت مجازي برگزار گرديد.

در ابتداي نشست دکتر سلاورزي دبير برنامه و بودجه منطقه پنج وزارت عتف ضمن خير مقدم و سپاس به مديران برنامه و بودجه منطقه از اهتمام ايشان درپيگيري امور بودجه دانشگاه‌هاي منطقه و تشريک مساعي و همکاري آنها در اجراي بودجه‌ريزي مبتني بر عملکرد، مساله بودجه و تحقق بودجه‌ريزي عملياتي را امري مهم ارزيابي کرد و بر هر چه بيشتر فراهم نمودن ساز و کار فني، انساني و اجرايي آن در قالب کميته بودجه‌ريزي عملياتي منطقه تأکيد نمود.

عضو کارگروه بودجه‌ريزي وزارت علوم تحقيقات و فناوري  با تشريح عملکرد دبيرخانه منطقه در چارچوب اشتراک مساعي، جمع‌بندي، هماهنگي و دريافت نقطه نظرات و پيشنهادات مديران برنامه و بودجه منطقه با هدف تصميم گيري‌هاي مؤثر، براي اعمال شاخص‌هاي مد نظر در مدل تعيين بودجه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي؛ بر ارسال نقطه نظرات آنان در موعد مقرر همراه با نوآوري تأکيد کرد.

مدير برنامه و بودجه دانشگاه ايلام برگزاري کيفي و مؤثر همه جلسات منطقه را با حضور مديرکل محترم برنامه و بودجه وزارت علوم جناب آقاي دکتر رستگاري يا معاونت محترم ايشان سرکار خانم خالقي سروش را دليلي براي ايجاد تعامل بيشتر و مؤثرتر در راستاي هماهنگي ميان مديران برنامه و بودجه دانشگاه‌ها و وزارت علوم توصيف کرد و از حضور صميمي و دائم مديرکل محترم و معاون ايشان در جلسات منطقه قدرداني نمود.

در ادامه مديران برنامه و بودجه دانشگاه‌هاي ايلام، کردستان و رازي کرمانشاه براي انتخابات دبير منطقه نامزد شدند و پس از بيان ديدگاه‌ها و نقطه نظرات نامزدهاي محترم، رأي‌گيري انجام شد و آقاي دکتر محمد سلاورزي مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه ايلام با اکثريت آرا براي يک دوره دو ساله ديگر به عنوان دبير برنامه، بودجه و تشکيلات منطقه پنج انتخاب گرديد.

روابط عمومي  دانشگاه ضمن تبريک به دکتر سلاورزي‌، براي ايشان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزي موفقيت دارد.