En Ar

پيشرفت مطلوب پروژه حصارکشي دانشگاه ايلام

پروژه حصار کشي  محوطه سايت اصلي دانشگاه ايلام، در دو ضلع شمالي و جنوب غربي به طول  2500 متر مربع در حال اتمام و بهره‌برداري مي‌باشد.

به گزارش روابط عمومي، پروژه حصارکشي  محوطه سايت اصلي دانشگاه ايلام در دو ضلع شمالي و جنوب غربي دانشگاه با اعتبار هشت ميليارد ريال از ابتداي سال جاري آغاز گرديد، که 2000 متر مربع از اين پروژه در ضلع جنوبي دانشگاه واقع است و شامل 1300 مترمربع ديوارکشي جديد و بهسازي 700 متر مربع ديوار قديمي مي‌باشد.

همچنين 500 متر مربع ديوارکشي در ضلع شمالي دانشگاه  ار نوع پيش ساخته در ضلع شمالي دانشگاه انجام گرفت.