En Ar

با حضور رئيس دانشگاه ايلام؛ شبکه برکت در جهاد کشاورزي ايلام افتتاح شد

با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و جمعي از مسئولان استاني، شبکه برکت در جهاد کشاورزي استان ايلام افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام در مراسم  افتتاح شبکه برکت جهاد کشاورزي استان ايلام که با حضور دکتر اقدسي رئيس سازمان جهادکشاورزي استان، جمعي از مديران جهاد کشاورزي و مقامات استاني  برگزار  شد، با اشاره به اينکه دانشگاه ايلام با سازمان جهادکشاورزي تعامل خوبي در انتقال داده هاي علمي دارد، اظهار کرد: دانشگاه ايلام همواره در کنار جهادکشاورزي قرار دارد و کارهاي خوبي براي عبور از سنت‌گرايي به مدرنيزه شدن انتقال اطلاعات و دانش اساتيد انجام داده است.

دکتر علي‌اکبري به زيرساخت‌هاي مناسب براي توسعه شبکه‌هاي آموزش مجازي اشاره کرد و بيان داشت: افتتاحيه شبکه برکت در جهاد کشاورزي يکي از نمونه‌هاي توسعه زيرساخت‌هاي آموزش الکترونيک است، که امروز افتتاح و به بهره‌برداري رسيد.

در ادامه مراسم دکتر اقدسي  رئيس سازمان جهادکشاورزي استان ايلام با بيان اينکه استوديو شبکه برکت پل ارتباطي براي انتقال دانش فني بين کارشناسان، اساتيد دانشگاه و بهره برداران است، گفت: تلاش مي کنيم تا در اين شبکه پتانسيل هاي کشاورزي استان و تجربيات کشاورزان نمونه و موفق استان منتشر و در اختيار همه علاقه مندان و مخاطبان اين شبکه در سراسر کشور قرار گيرد.

محمد علي اقدسي با اشاره به اينکه شبکه برکت با محوريت کشاورزي مي تواند بخشي از برنامه هاي مورد نياز شبکه هاي سراسري را تأمين کند، ادامه داد: در همين راستا با دانشگاه ايلام و اساتيد حوزه کشاورزي اين دانشگاه براي انتقال دانش فني به کشاورزان و بهره برداران تفاهم صورت گرفته و از علم و دانش اين عزيزان در ترويج و گسترش کشاورزي استفاده خواهد شد.

با حضور رئيس دانشگاه ايلام؛ شبکه برکت در جهاد کشاورزي ايلام افتتاح شد