En Ar

پيام تسليت مديريت سايت پايگاه مقاومت اداري به مناسبت ايام جانسوز فاطميه

پيامبر اکرم(ص) به حضرت فاطمه(س) فرمود:« هرکس بر تو درود بفرستد، خدا گناهانش را مي بخشد و او را به من، هر جاي بهشت باشم ملحق مي کند.»

حضرت فاطمه(س) تا آنجا عاشق حق بود که هرگز براي دنياي خويش از خدا چيزي طلب نمي‏کرد چون حقيقت دنيا را دريافته بود و مي‏دانست که هر چه آدمي از زرق و برق دنيا آزاد باشد دشواريهاي دنيا کمتر در او اثر مي‏گذارد و بيش از همه عاشق معنويت خواهد بود در عين حال اگر هم از خدا چيزي طلب مي‏کرد به همان دليل که واقعاً بنده خالص خدا بود خداي مهربان نيز حوايجش را بر مي‏آورد و دعاهاي او را مستجاب مي‏فرمود. بايد به حضرت زهرا سلام الله عليها تأسى نموده و هرآنچه را كه از آن حضرت مى شنويم و يا مى بينيم، بر ديده خود نهاده و بي چون و چرا به آن عمل كنيم، زيرا فاطمه حلقه ميان نبوت و ولايت و  برترين واسطه و بهترين پيوند ميان رسالت و وصايت بود که اين ويژگي از حضرت سلام الله عليها درسى براى تمام تاريخ مي باشد.
آنچه از زبان حضرت زهرا سلام الله عليها صادر گرديده و آنچه شخصاً عمل نموده و يا تقرير فرموده اند در حجيت مانند قرآن بوده و اطاعت از آن واجب است.

با توجه به اينكه بشريت در عصر كنوني به تكنولوژي و پيشرفت روي آورده است و هويّت و فرهنگ اصيل جوامع بشري در جريان همسو شدن در همين راستا تداخل پيدا كرده است و در حقيقت از زماني كه اصالت فرد بر افراد جامعه حاكم شده است افراد بشر با دوري از اصل خود در بحران هويت به سر مي بردند و اين امر به نوبه خود بيماريهاي رواني را در پي داشته است و بر ما فرض است به عنوان شيعه اهل بيت (ع) با شناساندن زندگاني و فضايل چهارده معصوم (ع) و بخصوص معرفي حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگو و اسوه بر جوامع بي روح و  به ظاهر متمدن رنگ و روح الهي و معنوي ببخشيم .
بانوان ايراني با الگو قرار دادن زندگاني حضرت زهرا (س) در مراحل علمي و بين المللي به موفقيتهاي چشم گيري دست يافته اند که اين امر خود انعكاس خوبي را در سطح جهان بر جا گذاشته و در حقيقت هويت واقعي زن را از پس  فرهنگ جاهليت بيرون كشيده است و به مقام شامخ زن بها داده است.

اينجانب شهادت بانوي دو عالم حضرت زهراي اطهر (س) را به تمام مسلمين جهان علي الخصوص همکاران محترم در دانشگاه تسليت عرض نموده و اميدوارم با سرمشق قرار دادن گفتار و رفتار معصومين در زندگي شخصي، خير دنيا و آخرت را نصيب خود گردانيم.

ما زنده به لطف و رحمت زهراييم            مأمور براي خدمت زهراييم

روزي که تمام خلق حيران هستند          ما منتظر شفاعت زهراييم