En Ar

بسيجي و فرهنگ بسيجي در نگاه مقام معظم رهبري

بسيج همزاد با انقلاب اسلامي و همراز آن و همگام با تحولات و رخدادهاي انقلاب است، بسيج آشکارتر و معروف تر از آن است که تعريف شود. در واقع واژه اي شفاف تر و دوست داشتني تر از آن در ادبيات رايج پيدا نمي شود تا بدان توصيف گردد، و بسيجيان شناخته شده تر از آن هستند که نيازمند معرفي باشند از اين رو، با عبور از مقدمات مرسوم، به زلال بيانات ولي امر مسلمين و امامت امت ميپردازيم تا سيماي بسيجيان را در نگاه مقتداي خويش به نظاره بنشينيم و دلها را بدان بسپاريم.   بديهي است در فضاي سياسي و رسانه اي موجود و تکاپوي جريان ها و نخبگان براي دستيابي به فرصت هاي خدمت به جامعه و تهديدها و فرصت هاي پيش روي، بسيج همچنان و بدون وقفه نقش خويش را در حراست از انقلاب اسلامي، حفاظت از دستاوردهاي انقلاب اسلامي، پشتيباني از ولايت مطلقه فقيه، مقابله با تهديدها و توطئه هاي گوناگون دشمنان و جذب و سازماندهي آحاد مردم ايفا مي نمايد و در اين مسير با استقبال عمومي نيز مواجه ميگردد و اعتماد زايد الوصف جوانان و آحاد مردم در اقشار مختلف بسيجيان را در انجام وظيفه سنگين خويش راسخ تر و ثابت قدم تر مي سازد، در عين حال با بي مهري ها و چالش هايي نيز مواجه مي گردد که عاشقانه آنها را تحمل مي کند و چون مقتداي خويش دم فرو مي بندد.مطالب اين نوشتار براي عموم مردم بويژه براي بسيجيان عزيز پيام هاي اميدوار کننده اي دارد و آينده اي روشن و چشم اندازي شفاف را تصوير مي کند و مسير را از لسان مقام عظماي ولايت باز تعريف مي نمايد،

مقام معظم رهبري فرمودند:

بسيج متن ملت است.

بسيج الگوي ملتهاي ديگر است.

عرصه حضور بسيج، نياز و مصالح کشور است.

بسيجيان با ارزش ترين افراد جامعه هستند.

بسيجي نجات بخش است.

بسيج همراز رهبري.

(براي مشاهده توضيحات روي هرکدام از موارد فوق، کليک کنيد؛ و يا به ادامه مطلب برويد.)

بسيج متن ملت است:   "بسيج متن ملتي است که در مراکز نظامي و اجتماعي و ديني و آموزشي حضور دارد، بسيج متن ملتي است که در سايه آموزش، سلاح به دست گرفته و در وقت نياز کشور، همراه نيروهاي مسلح بيشترين و سنگين ترين بار را بدوش مي گيرد، چنانچه در دوران جنگ ديده شد."

بسيج الگوي ملتهاي ديگر است:   "بسيج يکي از برجسته ترين مسائلي است که حکمت امام بزرگوار در آن، آشکار شد و بي ترديد بسيج مانند هر حرکت خردمندانه ملت ايران که بر اسلام و مباني منطقي استوار باشد، براي ملتهاي ديگر يک الگو  وسرمشق خواهد بود و تبليغات خصمانه استکبار نمي تواند مانع از الگوپذيري ملتها از انقلاب اسلامي شود."

عرصه حضور بسيج، نياز و مصالح کشور است:   "ولي امر مسلمين در مقاطع مختلف ويژگي هاي بسيج و مصاديق شايسته آن را مورد اشاره قرار داده و چنين توصيف مي نمايد "بسيجي هر يک از آحاد ملت است که در هر جايي که به حضور او نياز هست آماده باشد."   "بسيجي بودن، يعني فعال بودن، در ميدان عمل رفتن، تن به حادثه دادن، خالص بودن، براي اهداف متعالي کارکردن، سرما و گرما را تحمل مي کند و از لذتهاي شيرين زير دندان هر انسان براحتي چشم مي پوشد. بسيجي آرمانگرا و با اخلاص و با گذشت و در هر ميداني تن به کار بده است."

بسيجيان با ارزش ترين افراد جامعه هستند:   "در هر مجموعه اي که افراد آن عضو بسيج هستند، از جهت خدمت به انقلاب نسبت به ديگران برتر و مقدم ترند، زيرا هرگاه خطري نظام را تهديد کند، سينه بسيجي سپر انقلاب خواهد شد، بنابراين هر کس وارد اين عرصه شد، باارزشترين افراد جامعه است و بايد به اين توفيق افتخار کند. من هم افتخار مي کنم که يک بسيجي باشم، بعنوان يک بسيجي، هر جا که انقلاب به وجود من نياز داشته باشد، حاضرم خدمت کنم. همه بايد به اين عضويت افتخار کنيم، چون اساسيترين کار انقلاب را بسيج انجام مي دهد."

بسيجي نجات بخش است:   "بسيجي بلند همت است، خواسته هاي او بزرگ، در حد اعتلاي کشور است، خواسته او نجات همه آحاد بشر در رفع فساد و فقر و تبعيض و بي عدالتي و سلطه دشمن است، او از اينکه زير پرچم امريکا يا ديگر قدرتهاي بيگانه زندگي بکند و مثل حيوانات بچرد، بيزار است. براي او فرق مي کند و مهم است که چه کسي به کشور او فرمان براند، يک انسان فاسد و فاسق و فاجر و مزدور بيگانه يا بندگان صالح خدا، او به اينکه در خانه و در محيط زندگي او حکومت الله مستقر باشد يا حکومت دشمنان الله اهميت مي دهد، لذا براي اينکار مي ايستد."

بسيج همراز رهبري:   "مقام معظم رهبري در دو دهه اخير همواره مهمترين بخش از رهنمودها، تدابير و دغدغه هاي خويش را با بسيجيان در ميان گذاشته و گفتمان سازي خويش را در جمع آنان مطرح نموده است. بحث خواص و عوام و يادآوري لغزشهاي خواص و غفلت هاي عوام يکي از اين امور مهم مي باشد، ريزشها و رويشهاي تاريخ اسلام و تاريخ انقلاب اسلامي مورد تاکيد ولي امر مسلين بود و پرداختن به آنها، پيشگيري و جلوگيري از ريزشها و تقويت رويش ها از آرمانهاي ولي امر مسلمين است، مبارزه با فقر و فساد و تبعيض مطالبه ولي امر مسلمين است و انتظار معظم له از بسيجيان در اين عرصه آشکار مي باشد. توليد علم، نهضت نرم افزاري و فتح قله هاي علمي و جهاد علمي از مصالح نظام و تاکيدات مقام معظم رهبري است و بسيجيان يکي از ارکان اين راهبرد حياتي و حکيمانه مي باشند.مقابله با تهاجم فرهنگي، شبيخون فرهنگي و ناتوي فرهنگي دشمنان و عناصر وابسته به آنها از عرصه هاي مورد نياز کشور است و بسيجيان در اين ميدان حضوري جدي و تعيين کننده دارند و مقام معظم رهبري در اجتماع جوانان در مصلاي تهران بر اين ماموريت اساسي صحه گذاردند، تلاش براي فرهنگ سازي ولايت مطلقه فقيه، آرمانهاي امام راحل، حمايت از گفتمان عدالت خواهي و خدمت بي منت و مقابله با اسراف و تبذير و روحيه تجمل گرايي و رانت خواري لازمه حراست از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن مي باشد و بسيجيان در اين عرصه ها پيشتاز مي باشند. بديهي است مقام معظم رهبري پس از تاکيد بر تحقق ارتش ميليوني بعنوان يادگار ماندگار و حکيمانه امام خميني (ره) بر بسيج دهها ميليوني تکيه دارند.