En Ar

گزارش جلسه کميته بهره وري

کميته بهره وري دانشگاه در تاريخ 1402/11/16 به رياست دکتر طاهر علي محمدي رييس دانشگاه، دکتر محمد مهدي احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، دبير و اعضاي کميته بهره وري دانشگاه در سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد. در اين جلسه رياست محترم دانشگاه، به اهميت، ضرورت و توجه جدي و عملي بهره وري به عنوان يک تکليف شرعي، ديني و نيز يک تکليف مديريتي و شغلي براي همه کارکنان اساتيد و دانشجويان پرداختند. در اين جلسه وظايف و ماموريت کميته تشريح گرديد و مقرر شدکه توسعه و تقويت بهره وري دانشگاه با هماهنگي و همکاري همه کارکنان دانشگاه و متخصصان و اساتيد اين حوزه و با پيگيري مستمر و منظم کميته بهره وري اولويت اصلي دانشگاه قرارگيرد. برگزاري دوره هاي آموزشي تخصصي در اين زمينه براي همه کارکنان دانشگاه و دانشکده ها، تمرکز بر رفع حداقل سه مساله کليدي و اصلي دانشگاه، پيگيري مستمر و منظم مصوبات جلسه و همکاري همه مديران، کارکنان، اساتيد و دانشجويان براي توسعه و تقويت بهره وري همه فعاليتها و برنامه هاي آموزشي، پژوهشي، خدماتي، تخصصي و اداري، از مهمترين مصوبات جلسه بود. دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه و رييس کميته بهره وري، برخي از مهمترين اقدامات انجام شده و پيش روي کميته را تشريح کردند. مقرر گرديد که فرايندهاي دانشگاه به طور علمي و دقيق آسيب شناسي شود، و ترتيبي اتخاذ شود تا همه اقدامات معاونتهاي مختلف، متناسب با توسعه عملي و واقعي بهره وري دانشگاه، انجام گيرد.