En Ar

زمان استفاده از مرخصي تشويقي در ايام تابستان

معاونين محترم دانشگاه، رياست محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، مدير محترم حوزه رياست، مديران محترم دانشگاه

سلام عليکم

با احترام، ضمن قدرداني از زحمات مجموعه آن حوزه، پيرو مصوبه جلسه 1399/04/31 هيات محترم رئيسه دانشگاه، بدين وسيله به استحضار مي رساند که از تاريخ 1399/05/04 لغايت 1399/06/15 تمامي حوزه هاي دانشگاه حداکثر بايستي با  50 درصد ظرفيت نيروي انساني خود فعال باشنداز اينرو متمني است برنامه ريزي لازم در بازه زماني ياد شده به گونه اي صورت پذيرد که ضمن انجام امورات مربوط به دانشگاه و ارباب رجوع، اعضاي آن حوزه از 10 روز مرخصي تشويقي هيات امنا و نيز 10 روز مرخصي استحقاقي استفاده نمايند. خاطر نشان مي سازد که در سال جاري ذخيره و بازخريد مرخصي اعضاء امکان پذير نمي باشد.