En Ar

مراسم تکريم از دکتر مظفر بگ محمدي به خاطر سه سال معاونت فرهنگي و اجتماعي ايشان و معارفه دکتر شيرخاني به عنوان معاون جديد فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با حضور دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمين سراج رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان، دکتر رضازاده مشاور و رئيس حوزه رياست دانشگاه، دکتر کرمشاهي معاون فرهنگي و اجتماعي و آقاي فتاحي مدير روابط عمومي در دفتر معاون فرهنگي و اجتماعي برگزار گرديد.

در اين جلسه از زحمات دکتر بگ محمدي تقدير و تشکر بعمل آمد و براي دکتر شيرخاني آرزوي موفقيت شد.

مراسم تکريم از دکتر بگ محمدي و معارفه دکتر شيرخاني به عنوان معاون فرهنگي دانشگاه برگزار شد. مراسم تکريم از دکتر بگ محمدي و معارفه دکتر شيرخاني به عنوان معاون فرهنگي دانشگاه برگزار شد. مراسم تکريم از دکتر بگ محمدي و معارفه دکتر شيرخاني به عنوان معاون فرهنگي دانشگاه برگزار شد.