En Ar

فراخوان کمک دانشگاهيان به سيل زدگان استان ايلام

قابل توجه اساتيد، دانشجويان و کارکنان دانشگاه ايلام

همانطوريکه مستحضريد متأسفانه سيل ويرانگر در آغاز سال 1398، بخشي از استان ايلام را تحت تأثير قرار داده و موجب خسارت هاي زياد بويژه در منطقه ماژين دره شهر و روستاهاي سيروان گرديده است، که عليرغم کمک هاي متعددي که توسط دولت و نهادهاي حمايتي صورت مي گيرد، به علت بالا بودن حجم خسارات وارده، ساکنان اين مناطق  کماکان نيازمند کمک هاي نقدي و غير نقدي و دستان خير مردم نوع دوست کشور مان مي باشند.

با توجه به اينکه در نظر است کاروان کمک هاي دانشگاه ايلام روز دوشنبه 97/01/19 به مناطق سيل زده اعزام شود، از اساتيد، کارکنان و دانشجويان گرامي در خواست مي شود کمک هاي خود را روزهاي شنبه و يکشنبه به جايگاه هاي تعيين شده تحويل نمايند.

ضمناً با هماهنگي هاي بعمل آمده، کمک هاي شما عزيزان با همکاري جمعيت هلال احمر، مديريت بحران استانداري و فرمانداري دره شهر بين جامعه هدف توزيع خواهد گرديد.