بزرگداشت روز رادیو در دانشگاه

به گزارش خبــــــرنگار فرهنگی، با برنامه‎ریزی و هماهنگی کانون پژواک دانشگاه، مراسم بزرگداشت روز رادیو با حضور دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر امامی‎پور مدیر امور فرهنگی، آقای فتاحی رئیس اداره روابط عمومی، آقای جهانگیری از پیشکسوتان رادیو ایلام و جمع زیادی از دانشجویان شب چهارشنبه 1398/02/04 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه رمز موفقیت برنامه‎های فرهنگی و اجتماعی در سطح دانشگاه ایلام را اعتماد و واگذاری برنامه‎ریزی و اجرای این برنامه‎ها به دانشجویان عنوان کرد و ضمن تشکر از زحمات و فعالیت‎های اعضای کانون‎ها، انجمن‎ها و تشکل‎های دانشجویی، بر حمایت جدی و همیشگی مدیریت دانشگاه از فعالان فرهنگی تأکید کرد و خواستار حضور و فعالیت همه دانشجویان (ایرانی و خارجی) علاقمند و دارای استعداد در اجرای برنامه‎های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گردید.

دکتر علی اکبری در ادامه با تشکر از همه دانشجویانی که در سطح کشور و منطقه عنوان‎های مختلف فرهنگی را کسب کرده‎اند، از اهتمام ویژه همه دانشجویان و بخصوص اعضای کانون هلال احمر، بسیج دانشجویی و شورای صنفی در کمک به سیل زدگان استان ایلام قدردانی نمود.

در ابتدای این مراسم دکتر امامی‎‎پور  مدیر امرو فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان و حاضرین در مراسم، بر حمایت جدی معاونت فرهنگی و اجتماعی از برنامه‎های مختلف دانشجویان تأکید کرد و خواستار اهتمام و حضور هر چه بیشتر دانشجویان در این برنامه‎ها گردید.

در این مراسم کانون پژواک دانشگاه برنامه‎های مختلف طنزی را ارائه داد و سپس از آقای جهانگیری از پیشکسوتان رادیو ایلام تقدیر بعمل آمد.

بزرگداشت روز راديو در دانشگاه بزرگداشت روز راديو در دانشگاه بزرگداشت روز راديو در دانشگاه