En Ar

انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي

به مناسب بزرگداشت روز استاد و دهه سرآمدي آموزش با توجه به آيين نامه انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي مصوب حوزه معاونت آموزشي و تاييد هيات رييسه محترم دانشگاه؛ مدرسان برتر گروه هاي مختلف آموزشي تعيين شد و در برنامه اي که به همين منظور برگزار شد؛ با حضور رياست محترم دانشگاه و نماينده دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه و هيات رييسه محترم دانشگاه مورد تقدير قرار گرفتند.

در اين برنامه از 35 نفر از اعضاي هيات علمي که مدرسان برتر گروه هاي آموزشي مربوطه طبق شاخص هاي آيين نامه بودند تقدير به عمل آمد. تحليل آماري نتايج نشان داد که بيشترين فراواني برگزيدگان داراي سابقه خدمت بين 6 تا 10سال هستند. مديريت امور هيات علمي در نظر دارد با برگزاري دوره هاي توانمندسازي ضمن خدمت براي اساتيد باعث افزايش بازه سنواتي بيشترين کارايي عملکرد اساتيد شود.

معاونت آموزشي دانشگاه با ارزيابي مستمر کيفيت و کميت آموزشي؛ درصدد است تا فرآيند انتخاب مدرسان برتر را بهبود دهد لذا از پيشنهادات ارزنده همکاران گرامي استقبال خواهد شد.

انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي انتخاب مدرسان برتر گروه هاي آموزشي