En Ar

برگزاري مسابقه آشپزي (به مناسبت هفته خوابگاهها)

به مناسبت هفته خوابگاه هاي دانشجويي، مسابقه آشپزي با اولويت غذاي سالم و کم هزينه و با مشارکت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره برگزار گرديد. در اين مسابقه که با استقبال اکثريت دانشجويان مواجه گرديد، غذاهاي متعددي از سوي دانشجويان ارائه و در نهايت نسبت به انتخاب سه غذاي برتر اقدام گرديد.

در پايان مسابقه با حضور جناب آقاي دکتر شکري معاون محترم دانشجويي، آقاي لطفي مقدم مدير محترم امور اداري دانشگاه، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي و کارکنان محترم مرکز بهداشت و خوابگاه و اداره تغذيه، ارزيابي غذاها صورت گرفته و به ترتيب نفرات برتر معرفي شدند:

نفر اول. سيده زهرا احمدزاد

نفر دوم. مينا کرمي