En Ar

جلسه معاون و مدير کل امور دانشجويي دانشگاه با کمک سرپرستان خوابگاه هاي دانشجويي

در اين جلسه که در روز يکشنبه مورخ 10 ارديبهشت 1402 در سالن فرزانگان برگزار گرديد، در ابتداي جلسه جناب آقاي دکتر شکري معاون محترم دانشجويي از زحمات کمک سرپرستان تشکر نمودند و حس مسئوليت پذيري آنها در راستاي همکاري با اين معاونت را شايسته تقدير دانستند.
در ادامه کمک سرپرستان به بيان مشکلات و نيازهاي خوابگاههاي خود پرداختند.

در پايان جلسه، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي به جمع بندي موارد مطرح شده پرداختند و از همکاري دانشجويان با اين مديريت تشکر و قدرداني نمودند.