En Ar

اطلاعيه وام دانشجويي در نيمسال اول 1401-1400

قابل توجه دانشجويان گرامي

در خصوص اعلام جدول زمان­بندي ثبت وام­هاي دانشجويي در نيم­سال اول سال­تحصيلي 1401-1400 به اطلاع مي­رساند با در نظر گرفتن دستورالعمل­هاي ستاد ملي مقابله با کرونا در خصوص تعطيلي آموزش حضوري دانشگاه­ها و عدم حضور دانشجويان و در راستاي حمايت بيشتر از دانشجويان و بهره­مندي حداکثري آنان از حمايت­هاي صندوق رفاه دانشجويان:

سامانه دانشجويي براي ثبت تقاضاي دانشجويان از 1400/08/04 تا 1400/10/01 فعال خواهد بود.

* دانشجويان ورودي 99 و ماقبل در تمامي مقاطع تحصيلي که از خدمات وام­هاي دانشجويي صندوق رفاه بهره­مند بوده­ و سند تعهد ارائه نموده­اند، با توجه به عدم تحويل اصل مدرک تحصيلي آنان تا زمان تسويه، نياز به ارائه سند تعهدنامه دانشجويي جديد موجود در آيين­نامه پرداخت و بازپرداخت وام­ها در مقطع تحصيلي فعلي ندارند.

* دانشجويان ورودي جديد سال­تحصيلي 1400 و دانشجويان ورودي سال­هاي گذشته که براي اولين بار تقاضاي وام دارند و تاکنون سند تعهد ارائه ننموده­اند، صرفاً با ارائه سند تعهد جديد امکان دريافت وام دارند.

* به دليل تداوم وضعيت شيوع بيماري کرونا و براي مساعدت با دانشجويان اخذ گواهي کسر از حقوق ضامنين در نيمسال تحصيلي جاري الزامي نمي باشد.

* پرداخت وام شهريه به دانشجويان تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي کشور صرفاً از طريق پورتال دانشجويي با ثبت تقاضا در گزينه­ي "شهريه دانشجويان تحت پوشش کميته امداد و بهزيستي" توسط دانشجوي تحت پوشش (که اسامي آنان از سوي آن دو نهاد معرفي شده و قبلاً در سامانه بارگذاري شده است)، انجام مي ­شود.

جدول نوع و مبلغ وام هاي دانشجويي

زمان بندي اعطاي وام هاي دانشجويي?

مديريت امور دانشجويي

دانشگاه ايلام